• Vind je lezen helemaal niet leuk?
  • Voel je je vaak verdrietig?
  • Of ben je vaak boos?
  • Ga jij wel eens met buikpijn naar school?
  • Heb je het idee dat niemand je begrijpt?
  • Vind je het saai op school?
  • Snap je niets van de rekensommen?

Past één van bovenstaande vragen bij jou? Of heb je een andere vraag die te maken heeft met school, je gevoel, je gedrag of het leren? Dan kan ik je helpen om die vraag te beantwoorden. Zo help ik kinderen die last hebben van faalangst, snel afgeleid zijn of school saai vinden. Maar ook kinderen die moeite hebben met leren.

Samen in gesprek

We gaan in gesprek met elkaar en kijken samen hoe we jouw vraag kunnen beantwoorden. Het kan zijn dat we een onderzoek gaan doen, vragenlijsten in gaan vullen of in gesprek gaan. Ik ga ook altijd met je ouders in gesprek. Als de vraag te maken heeft met school dan is het ook belangrijk dat ik met je juf of meester praat. Samen gaan we er voor zorgen dat jouw (ondersteunings)vraag wordt beantwoord.
 

Ik voel me rommelig vanbinnen
en probeer iets te verzinnen
om opgeruimd opnieuw mee te beginnen

Uit: Ik ben gewoon polleke hoor! – Guus Kuijer

Meer informatie

Werkwijze

Het contact zal in overleg met jou plaatsvinden. Dit kan zijn in mijn praktijkruimte in Drempt maar ook bij jou thuis of op school. Samen gaan we op zoek naar een passende locatie.

Na het eerste gesprek met jou en je ouders maken we een plan van aanpak. We spreken samen af wat we gaan doen, wanneer we dat gaan doen en welke vragen we gaan beantwoorden. Lees meer over mijn werkwijze.

Vanaf 1 juni 2023 heeft Praktijk Passend geen contracten meer met gemeenten. Dat betekent dat gesprekken en onderzoeken door ouders of school zelf betaald moeten worden. Het is in bepaalde gevallen wel mogelijk om de gesprekken en/of diagnostiek middels een Persoonsgebonden Budget (PGB) vergoed te krijgen. Neem daarvoor contact op met de jeugdconsulent van uw gemeente.

Corine Huisintveld
Gezondheidszorgpsycholoog en eigenaar Praktijk Passend

Heb je een vraag over de leer- en/of gedragsontwikkeling van een kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar? Dan kun je bij mijn praktijk terecht. Ik help kinderen, ouders en scholen.

Meer over Corine